O nama

Kibernetika doo


Zašto baš nas izabrati?

Naš tim savršeno poznaje informacione tehnologije, imamo kvalitet kao nijedna firma u okolini, spajamo lepo i korisno, ne zavisimo od inostranstva, kancelarija nam se nalazi u Novom Sadu i brinućemo o Vama više nego bilo ko drugi!

Instalacija programa, obuka, podrška i briga su naše obaveze prema svim našim klijentima.

Brinemo o našim klijentima

Instalaciju vršimo na dva načina: dolaskom kod naših klijenata ili daljinski (teamviewer). Kod knjigovodstvenih agencija instalacija se vrši na neograničen broj računara i neograničen broj knjigovođa mogu da rade istovremeno u programu.

Obuku takođe vršimo na dva načina: odlaskom kod naših klijenata ili njihovim dolaskom u naše kancelarije. Obuka traje onoliko koliko je potrebno da se program savlada, a to je 3-4 dolaska.

Korisnici koji koriste neke druge poslovne programe kažu da im je podrška najbitnija u poslu. Mi našim korisnicima pružamo podršku odmah, bez čekanja od nekoliko dana da im se zahtev reši.

Brinemo non-stop. Nove verzije se automatski nadograđuju a vi samo treba da pročitate e-mail šta je to novo urađeno na Vašem Irisu. Jednom mesečno obaveštavamo Vas o novinama u zakonu, o legalnosti softvera (koji je besplatan a koji nije besplatan za Vaše poslovanje).

Naši klijenti su nas izabrali

Male firme
40% Complete (success)
Knjigovodstvene agencije
40% Complete (success)
Srednje firme
40% Complete (success)
Velike firme
40% Complete (success)